mandag 16. desember 2013

FØRJULSTID :-)


I helga som var var det pynting til jul og klargjøring av loftsstua som var på tapetet. Julestjerna og nisser kom på plass. Jeg må nok innrømme at den fineste julepynten min havnet på hytta, mens den mindre fine pynten ble værende hjemme ;-) Men, men.....Det er jo på hytta vi skal feire jula i år. Så nå er det bare juletreet som mangler. Det skal pyntes til helga.







Stjerna lyser på Steinbu for første gang :-)

Nissefar og nissemor :-)




Hvit jul ser det ikke ut som det blir. Det er meldt regn, regn og atter regn :-( Og jeg som hadde planer om å "dekke" uteområdet med snø og islykter på julaften. Men været kan vi ikke gjøre noe med. Vi skal nok kose oss for det om :-)

Ellers kom salongbord og TV på plass på loftsstua. Det blir greit når vi skal være 18 mann, at unger og ungdommer kan være litt for seg selv på julafta. Det blir litt trangt når man skal være så mange i stua/kjøkken.

Jan støypte gulvet på badet på loftet. Lakket veggpanelet på badet fikk han også gjort. Men jeg tror ikke badet blir helt ferdig før til våren.



TV/spillekrok for de håpefulle :-)

Den store lykta ble stilig i trappeoppgangen :-)



Tror TV-benk må bli det neste innkjøpet ;-)



Badegulvet på loftet er støpt.


Så da er vi rimelig klar til vår første hyttejul :-) Det skal bli stas.

Jeg ønsker alle sammen en riktig GOD JUL!!!!

3 kommentarer:

  1. Så koselig!! Jeg gleder meg, skal bli veldig godt med et lengre opphold på hytta nå! Måtte det bare bli kaldere her sørvest!! ;-)

    SvarSlett
  2. Godt Nytt hytteår! Fin blogg du har! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Klem! Kari.

    SvarSlett