tirsdag 25. desember 2012

GOD JUL :-)

Ønsker alle en riktig fin og fredelig romjulstid.

Nå har vi hatt en liten pause i tiden før jul. Etter å ha vært på hytta hver helg, måtte det gjøres en innspurt i julegavehandel. Men i morgen tidlig setter vi kursen til fjells igjen for å jobbe videre. Da blir det enda mer paneling og beising som står på timeplanen. Kanskje også litt montering av kjøkken for å få et avbrekk i beisinga. Jeg begynner faktiskt å se en ende i panelhaugen som ligger på vent til beising.

Snøen og frosten kom litt tidlig i år, så gravearbeidet for vannrørene ble det satt en stopper for. Så nå får vi nok ikke vann før til våren når snøen smelter. En strek i regninga, men samtidig litt godt at kanskje hytta blir helt ferdig før vi flytter inn.

Ellers har vi gått til innkjøp av baderomsinnredning på Ikea. Valget falt på hvit Hemnes. Og skifer til gang og bad er også kommet i hus. Der valgte vi Lys Oppdal skifer flis. Det tror jeg skal bli bra.

Tømmermennene er HELT ferdige med hytta nå. Så her kommer noen bilder av helt ferdig utvendig hytte:-)Endelig er vinduene på loftet satt inn :-)


Byggedørene er byttet ut med fine dører. Fargen er Røros rød.

Skumringstime :-)

Litt aking i nysnøen.


Gøy med Ikea :-) Hemnes servantskap.

2 kommentarer:

  1. Det ser kjempeflott ut!! :-) Ha en fin romjul alle sammen! Høres kjempeherlig ut! PS: Fargen på ytterdørene heter Husmannsrød, og ikke Rørosrød ;-)

    SvarSlett