søndag 21. april 2013

FIKS FERDIG STUETAK :-)

Hurra!!! Snøen er så og si borte for i år. Nå går alt så mye lettere.  Vi regner med at fra neste helg så kan vi kjøre helt fram til hytta :-) Da kan vi ta med fasadeskifer og div. andre tunge ting som ligger lagret hjemme i garagen.

Denne helga kom vi opp ganske tidlig på fredagen, så vi fikk noen jobbetimer denne dagen også. Stuetaket var da i fokus. Og på lørdag ble Jan helt!!! ferdig med det. Det ble kjempefint:-)

Jeg beiste ute på lørdag i finværet. Satser på å rekke 2 strøk før vinteren igjen setter inn.

Ellers har Jan jobbet med strømskapet, så der står "bare" koblingene igjen.

Vi har to tømmerstokker som jeg har pusset med sandpapir. Den ene har vi på gangen og den andre har vi satt på kjøkken/stue. Det ble ganske tøfft. Den på gangen er med å bære hytta, men den på kjøkken/stue er bare til pynt.

Og så har vi montert "ølbenk". Nå må bare sola være en flittig gjest, så vi får brukt benken:-)

Neste helg er planen å behandle furugulvet på loftet. Det skal vi olje i en fin bruntone.

Om et par uker skal mureren komme. Da får vi på plass flisene på gang og bad,og vi kan starte på paneling av bad. Det blir faktiskt slutten på panelingen :-) Og da kan vi rette fokus på parkettlegging på gulvene!!! Deretter blir det lister og innedører. Dette travle, men kjekke byggeåret nærmer utrolig nok slutten. Og vi kan rett og slett reise på hytta for å bare nyte :-) Men noen uker til med jobbing først !!!! ;-)
"Ølbenken" skal etterhvert få deilige saueskinn :-)

En stor jobb er unnagjort :-)

Kristine har snekret fuglekasse :-)

Stokken på kjøkken/stue.

Stokken på gangen er på plass.

Fossen buldrer med all sin kraft.

Siste rest av vinter.

Strømskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar