søndag 14. april 2013

STUETAK

Nå hadde vi fått ny levering av panel levert opp til hytta. Jan var oppe i begynnelsen av uka og fikk det inn under tak. Så denne helga ble det maling av panellakk som sto på timeplanen for min del.

Jan gikk i gang med paneling av stuetaket på lørdag. Det er en mer møysommelig jobb med stuetaket enn andre tak. Hvert panelbord må måles og skjæres etter hvert. Tømmerstokkene er jo ikke helt rette, så hver panelbord blir litt forskjellige lengder.

I dag, søndag,  kom svoger Jan Kjetil og hjalp til. Tusen takk for det :-) Da gikk det mye raskere. Jan slapp da og springe opp og ned stigen/stillaset hver gang han skulle sage. Så da gikk det ganske så radig :-) Vi ble ikke ferdige, men er godt over halvveis :-) Og det ble FINT :-) Neste helg blir nok taket helt ferdig.

Vi har forresten valgt å beholde tømmerstokkene naturlige. Vi turde rett og slett ikke å beise dem slike vi hadde tenkt. Vi var redde for at vi skulle angre!!! Vi synes de er så fine og røffe naturlige. Så vi har bare pusset dem med sandpapir.

Nå er det også slutt på finværet for denne gang. Regnet kom bøttenes. Men det gjør ingenting, for nå forsvinner snøen og alt blir mye enklere for oss som er i byggefasen :-) Så snart kan vi kjøre frem til hytta med div. ting og tang som vi trenger for å bli ferdige :-)

Her er litt bilder fra stuetakhelga:Jan Kjetil står for måling og saging.Jan står for å få dem på plass.Jeg synes det ble veldig fint :-D

7 kommentarer:

 1. Blir kjempe flott. Kjekt å sjå at det går så fort frammover :)

  SvarSlett
 2. Takker og bukker :-) Veldig fornøyd :-D

  SvarSlett
 3. Hallo. Så den flotte ølbenken deres. Hvor får man tak i slike benker?

  Hilsen Arne

  SvarSlett
 4. Hallo Arne :-) Ølbenken har vi kjøpt på Galleri Møbelstoff i Karmsund. Men gå inn på Meto Import og se på forhandlerlista, så kanskje du finner noen som er nær der du bor :-) Veldig kjekke møbler som kan stå ute hele året.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett