søndag 5. mai 2013

NOK EN JOBBEHELG :-)

Endelig var veien ned til hytta kjørbar. Det betød at vi kunne ta med tilhenger lastet med: Kjøleskap, brannvegg, fasadestein, benkeplater, kjøleskapsfront + en av stolene som hører til "ølbenken" :-)

Denne helga ble det jobbet mest med kjøkkenet. Det ble vi nesten ferdige med. Det som mangler er lyslist, fronter til hvitevarene og sokkel. Når vi fikk på benkeplatene på plass, kunne vi også slå opp siste rest av panel rundt kjøkkenvinduene. Panelet over kjøkkenbenken har fått et strøk med matt lakk for å gjøre renholdet enklere. Tenker også på å få en glassplate over stekesonen og over vasken.

 Så nå har vi bare litt paneling på bodene og hele badet nede i 1.etg. igjen!!!! Det skal gjøres når mureren er ferdig med badegulvet. Og mureren kommer visst neste uke :-) Han skal legge skiferflis på badet og gangen. Og ikke minst fasadesteinen på pipa :-) Det blir spennende.

Hver helg som går er målet nærmere. Så når mureren er ferdig. går vi inn i siste etappe i byggefasen. Da gjenstår badet i 1.etg., parkett i stue/kjøkken, lister, innedører, trapp. Og sikkert noe jeg har glemt og ikke har peiling på ;-) Så blir det bøtteballetten sin tur til å svinge kostene :-)

Her er noen bilder fra helga :-)
Ramsjø kjøkken fra Ikea.


Bolletrille benken :-)

13 kommentarer:

 1. Nyyydelig, og så stort kjøkken!!!
  Det begynner virkelig å sy seg sammen nå! :-)

  SvarSlett
 2. Ja vi har aldri vært nærmere målet enn nå :-D Og bolletrillebenken er stor nok til flere når det skal lage feks vårruller ;-) Masseproduksjon :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg med på!! Jeg har lenge savnet et kurs :-D

   Slett
  2. Vårrull kurs skal bli :-)

   Slett
 3. Flott kjøkken! Den store benken blir nok veldig kjekk :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-) Ja der kan alle bidra med matlaging!! Ingen slipper unna ;-)

   Slett
 4. Så flott kjøkken, og all skap-plassen, da! Er ikke glad i å lage mat eller bake, men et slikt kjøkken hadde nok endret på det! Og så er det kommet en slik flott stol på plass, ja...! Tror jeg må ta en svartsjuktablett....! ;)

  SvarSlett
 5. Hehe :-) takker :-) Ja jeg satser på at nye retter skal testes ut her ;-) Har allerede fått inn bestilling av lammelår, rype, elg osv :-) hmmm!!! Vi får nå se.......... :-D

  SvarSlett
 6. Ja, nå står vel bestillingene i kø, tenker jeg! :) Jeg har stekt lammelår i gasskomfyren på hytta, og det ble riktig så godt! Ikke umulig at det ble hakket saftigere enn hjemme, i og med at gassvarmen gir kjøttet litt fuktighet underveis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi hadde og gass på den forrige hytta. Men da stekte jeg lammelåret hjemme før vi reiste og svidde det en halv times tid ute på grillen når vi skulle ha det. Det og var veldig greit og godt!!! :-) Lammelår skal bli servert på den nye hytta og, men er vel litt i tvil på rype osv ;-)

   Slett
 7. Svar
  1. Takk for det :-) Det synes jeg og ;-) Kunne også tenkt meg spisegruppen i denne serien. Det får bli en annen gang. Det som er så kjekt med disse er at de kan stå ute hele året og skal ikke behandles, men grånes av vær og vind. De er laget av cedertre:-)

   Slett