mandag 20. mai 2013

PINSEN 2013 :-)

Etter en flott 17.mai feiring, pakket vi bilen og kom oss opp til hytta. Begge søstrene mine tok også turen, så det ble en livlig pinsehelg.

I strålendes vær og 25 grader var det kjekt både for store og små å være ute. Lørdagen gikk Thomas (snart 18 år) ned til vatnet med alle ungene, så de fikk dukket seg litt. Ingen pyser her i gården nei :-)
Men vi voksne jobbet i sommerværet. Jeg beiste ute en del og snart er hele hytta ferdig beiset. Jan monterte sentralstøvsugeren og ble også ferdig med koblinger av brytere og stikkontakter. Sikringsskapet ble også ferdig koblet.

Søndag reiste begge søstrene mine med barna til Ørsdalen. Den elva som er der måtte også bades i. Deretter var det grilling og kos i solen. I kveldningen tok jeg og fruen på www.lillestolen.no barna med til Malmheim for å gå på slang av furutrær. Vi klarte ikke helt begrense oss, for der va jo så mange fine. Med bilen full av stikkende trær, ble det mye hyling og latter på vei til hyttene for å plante skattene vi hadde funnet :-)

Mandag lagde jeg en steintrapp i en skråning. Vi har nærmest vasset i sørpe for å komme opp til hytta, så det skal bli godt å slippe. Den travle mureren vår har ikke vært hos oss ennå, så da må jeg gå løs på noen av planene vi har for uteområdet. Om mureren synes trappa mi ble fin.....er vel heller tvilsomt ;-)

Jeg har og begynt å sy liftgardiner. Med god hjelp fra Lillesøs Kari Janette blir det nok gardiner i vår hytte også skal man se.

Her er bildene fra en nydelig pinsehelg:

Nå MÅ vi kjøpe lengre stige. Kan ikke ha det sånn ;-)


Kaldt nei.....steinvarmt :-)Innedørene er kommet.

Mitt kunstverk :-) Nå må bare lyngen vokse tilbake.

Fullpakket bil etter furuslang :-)

Gevinsten var flott etter en vond biltur:-)

Jan har montert støvsuger.....derfor er det hans jobb å holde støvdottene borte ;-)

Sikringen er i boks!!!

Ikke helt min sterke side, men med god hjelp.......

ble det en fin liftgardin :-) Takker!!! Bare 8 gardiner igjen Kari Janette ;-)


3 kommentarer:

 1. He he, jeg må le, både av bilturen vår, og av liftgardinene dine! ;-)
  Du skal nok bli en dreven syerske etterhvert, skal du se ;-))

  SvarSlett
 2. He he:-) Ja du kan le du, men neste gang vi skal på furuslang, skal jeg kjøre og du skal ha en hel skog på fanget :-) heller tvilsomt at symaskinen min blir så mye brukt etter gardinene er i boks. Nei da er jeg mer ivrig på maling faktiskt :-)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett