mandag 25. november 2013

JENTETUR FØR JULESTRIA STARTER :-)

I helga ble det nok en jentetur. Vi er ganske flinke å finne påskudd for å få oss en aldri så liten husmorferie :-)

Damene som var med denne gang var Ranveig og Birte og jeg da....! Jeg og Ranveig reiste til fjells på fredag, mens Birte kom opp på lørdag. Det er det som er så greit å ikke ha så lang kjørevei til hytta. Trenger ikke så veldig mye planlegging.

På fredag var det reker på menyen og rett og slett avslapping med "raddel" og The Voice.
Lørdag fikk vi oss en liten luftetur, men det var litt surt og kaldt. Tilbake til hytta ventet peisvarmen og laging av pinnekjøtt. Årets første pinnekjøtt for oss alle tre var ikke å forakte. Birte kom opp til dekket bord og tror ikke hun synes det var feil nei!!! Nok en koselig kveld med god mat og drikke!!!

Vi har dessverre fått mus på loftet, men det var en hemmelighet som bare Ranveig og jeg visste. Tror IKKE det hadde vært så populært for en viss dame :-D Uvitende sov hun godt på soverommet på loftet ;-)

Neste helg blir det familiehelg på hytta. Da skal jeg pynte litt til jul. Det blir koselig. Stjerna skal få lyse også på "Steinbu" i år. Julen skal nemlig feires på hytta med hele min familie. Så hvit jul er på ønskelista mi i år. Vi som bor ved kysten i vest er ikke bortskjemt med hvit jul akkurat.

Her er bildene fra en koselig helg med damene:


Ranveig har funnet roen :-)Litt snø som forsvant i løpet av helgen.Fra forrige helg og tunge skyer henger over Stavtjørn.Birte er på plass :-)Kokken vokter grytene med stø hånd :-)

Lukta brer seg og vi blir mer og mer sultne :-)Innflyttningsgave fra Ranveig og Birte :-) Mange klemmer og tusen takk for den fine gaven :-)
Speil fra Ikea kom på plass her en helg.


2 kommentarer:

  1. Så koselig med jentehelg! Du reiser visst på det rett som det er, du!! ;-)
    Speilet var berre lekkert! Nå skal det bli godt med snø og hytteturer!! :-))

    SvarSlett
  2. Ja jenteturer er gøy :-) Håper på mange flere :-) Og snøen har bare med å komme til jul!!!! Det har jeg bestemt!!!! ;-)

    SvarSlett