torsdag 19. juni 2014

STEINBU ER 1 ÅR :-)

I disse dager er det allerede et år siden vi flyttet inn i "Steinbu". Det har vært et kjekt år med hyttehelger nesten hver eneste helg og hver eneste ferie. Mange flotte fjellturer. Dog har nok de fleste turene vært uten ski, men det var den stormfulle vinteren som var årsaken til det. Jentehytteturer, guttehytteturer, alenehytteturer........
Vi får ofte spørsmålet om vi bruker hytta om sommeren også. Og JA det er vel så kjekt om sommeren som på vinteren. Bading, fisking, turer, bærplukking eller bare slappe av i og rundt hytta. Så selv om hytta er på fjellet, er det etter vår mening en helårshytte.
Vi som alltid har vært så hjemmekjære, kan med hånden på hjerte si at hytta kunne nesten ikke blitt mer brukt enn det den har :-)

Her er en liten bildekavalkade for året som har gått: (Og litt før innflytting)

Så mye hytteglede har vi hatt det siste året. Og mer hytteglede skal det bli de kommende åra:-) !!!!!
Det er bare til å glede seg :-)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med 1årsdagen :)
  Enig med deg, fjellhytte kan være så mykje meir enn ski og vinter :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ettårsdag! Så koselig å se igjen alle de flotte bildene av hytta deres! :))
  Vi anser også vår hytte som helårshytte, sjøl om mange rundt oss ikke bruker den så mye i sommerhalvåret. Det er supert å kunne dra dit på fine sommerdager, nyte livet på terrassen, bade i vannet like ved og bare slappe helt av! Knotten kan være irriterende noen kvelder, men som regel er det en liten vindtrekk som gjør at den ikke blir så altfor plagsom.

  Jo, livet på hytta er herlig hele året! Kos dere videre! :))

  SvarSlett
 3. Takk for det dere:-) I dag har vi feiret 1 års dag for "bursdagsbarnet" ;-) Masse besøk og grilling av god mat :-D

  Ja knotten kan være en plage Liv!!! Jeg så ikke ut etter en helg for noen uker siden. Så akkurat den kunne jeg vært foruten :-)

  SvarSlett