mandag 7. juli 2014

TERRASSE OG GJERDE ER I GANG :-)



Til helga kan vi begynne å legge terrassebord :-)


Nå er vi endelig i gang med bygging av terrasse og gjerde rundt hytta. Vi har ventet en stund på gravemaskinen skulle komme å fjerne noen store steiner og torv som lå rett foran kjøkkenvinduene. Så i uka som var, tikket dette bildet inn på telefonen min. Fam. Lillestøl på "Lillestølen" har ferie på hytta og "sladret" helt til byn ;-)


Nå er vi i gang!!!




Målet for denne sommeren er å bli ferdig med terrassen på ca. 40 kvadrat og gjerde rundt hytta. Vi vil ha gjerde for å slippe sauer og kyr så tett innpå hytta. De er veldig søte, men det er ikke så veldig kjekt å ha dyreskit rundt dørene. Dyra har funnet ut at rett foran inngangsdøra er en fin plass og legge fra seg ;-)

Elisabeth og jeg begynte på gjerde og vi var ganske flinke må jeg si. Vi fikk slått ned de fleste staurene. Lørdag gikk vi på med godt mot i øsende pøsende regn og kom ganske langt. Vi skal ha hongjerde tenkte vi. Aller helst kunne jeg tenkt med skigard, men prisen er så høy at det måtte vi bare glemme. Men det er det fineste gjerdet jeg ser på fjellet!!!! Men jeg tror nok vi skal få et fint gjerde lell :-)


Øsende pøsende regn er ingen hindring :-)





Stolpene er på plass. De skal ikke være så høye, men sages av etterhvert.


Men vi kan ikke bare jobbe. Noen turer har det blitt. For et par uker siden gikk Elisabeth og jeg en god tur på heia. Min mor og far var også på hytta og ventet på oss med nystekte vafler. Derfor skulle vi ta en "snarvei" og klatret over ei fjellside som var litt veeeeeel bratt. MEN der vokste de vakreste multene. Jeg har aldri sett så mye multer. Der i fjellsia ligger de til modning og bare venter på at vi skal komme å forsyne oss ;-)








Juledesserten står til modning :-)








Mor og far på terrassen.
































Elisabeth har brodert to nydelige håndklær med sauer på til hytta. Men de skal INGEN bruke. Bare se, og ikke røre ;-)







Ellers har vi fått gamle ski av min svigermor og Herluf. De ble staselige under trappa. Herluf mente de var 60-70 år gamle og ser veldig velbrukte ut :-)





Gamleveien til Stavtjørn er heldigvis blitt mye sikrere enn den var når mor og far kjøpte hytta si på 80-tallet. Nye tunneller gjorde susen i et veldig rasfarlig veistrekk. Her kan vi se hvordan gamleveien har blitt på snart 20 år.


Utrolig at det har gått godt (etter det jeg vet) Er ikke så mye vei igjen nei.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar