tirsdag 15. juli 2014

TERRASSEN ER FERDIG :-)

I helga ble det bygget terrasse for alle penga. Elisabeth, Marius og Anders var med til fjells for å bidra. Viktig å sette ungdommene i sving ;-) Med så god hjelp ble vi ferdige med "gulvet" på terrassen. Det var en fryd å kunne gå utendørs uten å måtte ha på sko!!!!
En stein skapte litt hodebry. Vi trodde den skulle være lav nok til å havne under terrassen, men det skulle ikke være så lett nei. Hele lørdagen ble det boret og slått med slegge i den forbaskede steinen, men jammen fikk vi ikke av toppen  til slutt.

Jeg har nesten aldri lyst til å reise hjem på søndager, men denne helga var det med STOR motvilje jeg satte meg i bilen. Vi fikk ikke nyte helgas arbeid, før helga var omme. Men heldigvis er det snart helg igjen og med en værmelding som lover godt :-)


Her går det an å være;-)

Arbeidet er i full gang.

Steinen som skapte problemer må gi tapt for disse sterke karene :-)

Benken tok seg bedre ut på terrasse enn i singel.Her skal jeg og strikketøyet ha et stevnemøte til helga ;-)
Kveldsroen senker seg :-)


Nydelig kveldshimmel på lørdag.

4 kommentarer:

  1. Så flotte og koselige bilder! Det var helt fantastisk å få terrassen på plass! Nå får vi bare håpe at resten av sommeren blir like fin, slik at solstolen og strikketøyet får kjørt seg litt ;-)

    SvarSlett
  2. Så koselig dere har det. Hvor har du kjøpt stolene og benken?

    SvarSlett
  3. Heisan lott@ :-) Takk for det. Stolene har vi kjøpt i Karmsund møbelstoff. Gå inn på Meto Import og sjekk ut forhandlere og utvalg. De har masse lekkert :-) Kanskje de har en forhandler nær der du bor :-)

    SvarSlett