søndag 3. august 2014

SOMMERFERIE 2014 :-)

I år ble ble første halvannen uke av ferien tilbrakt på hytta. På grunn av det aldeles nydelige været vi hadde i ukevis, "tyvstartet" jeg på ferien. Så rett etter jobb forrige onsdag, satte jeg kursen til fjells. Elisabeth og Kristine var allerede der oppe. De ble igjen når vi måtte hjem på søndagen for å jobbe. Finfint for Kristine med en flink og grei storesøster :-)I ferien har vi bygget hon gjerde rundt hytta. Det ble ganske stilig syns jeg. Mellomste i flokken, Anders var med på jobben og var kjempegod hjelp.
Vi var litt usikre om vi skulle beise gjerde samme farge som hytta. Eller om det skulle få grånes naturlig. Etter en liten "spørrerunde" på Instagram (@bekleppe), kom vi frem til å gjerde skal få grånes. Da ble jeg glad!!! for jeg er rimelig lei av å beise ;-)


Vi får god hjelp av Anders :-)

Målet vårt for denne sommersesongen var å bygge terrasse og gjerde. Det har vi klart!!! :-) Ellers har vi planert litt og sådd i villgress for å få det litt grønt rundt oss. Neste år får vi fortsette med planene for uteområdet. Vi får ta det litt etter hvert :-)


Ellers har det blitt mye bading i elva dette året. Vi hadde planer om å gå til Kvitlen i ferien. Men med temperaturer som lå rundt 30 grader, fristen nok bading i elva mer, som nok hadde en temperatur på ca. 22 grader. Kvitlen får vi gå til ved en senere anledning:-)
Boblebad i naturen :-) 


Motstrømsbasseng :-)

Egentlig er vi på multeplukking;-) ALTFOR  varmt fant vi ut, og havnet oppi her ;-) NYDELIG :-)


Bestiser på tur :-)


En liten kveldstur med storesøs Kirsti ble det anledning til. I litt mer normal temperatur, var det mulig å finne litt multer :-) En nydelig tur etter en skikkelig tordenbyge.


Tusser og troll er nok ute å lusker på en slik kveld.

Frøya er ikke så høy i hatten når denne tøffe sauen kommer for å hilse på :-) 

Deilig å endelig å ha fått terrasse. Den ble flittig brukt i finværet :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar