søndag 7. juli 2013

Male og Liste helg :-)

På tirsdag var Jan og kameraten Odd Geir på hytta og begynte å bygge trappa. Det var en stor lettelse å slippe å klatre i stige. Trappa er ikke helt ferdig, men trinna er på plass.
 Nå har vi et vanskelig valg å ta......behandling av trappa!!! Etter mye om og men, har vi kommet frem til at den skal lutes, for og så oljes med 3-stjerners gulvolje, farge Hvit. Hvis noen har noen tips, råd eller erfaringer....mottas dette med STOR takk. Dette er virkelig et vanskelig valg å ta!!!!


Denne helga har det gått i dør/vindus listing for Jan sin del. Han har listet Elisabeth sitt rom på loftet og alle dørene i 1.etg. Det er først når listene er på, det ser helt ferdig og fint ut.
Jeg har fått vært ute i finværet og malt vindusinnrammingen. Et pirkearbeid jeg synes er veldig kjekt :-)

Elisabeth og Marius kom opp på hytta på lørdag. De skulle overnatte for første gang. Marius gikk i gang med å vaske ned soverommet på loftet. Tak og vegger ble moppet. Senga ble montert og det ble riktig så koselig. Også her mangler visst gardiner. Uff.....det er visst min jobb det. Nå MÅ jeg sette i gang med syinga. Ikke helt mitt bord nei.

Elisabeth tok på seg jobben med å male siste rest av hytta. Med ny lang stige kom hun helt til topps med kosten. Kan ikke si hun har høydeskrekk :-)

Ellers har vi grilla og kost oss masse. Vi slapper også godt av og sover alt for lenge om morgenene :-) Det er fullt liv i "Lillestølen" lenge før vi har krøpet ut av dynene ;-)

Her er bildene fra solskinnshelga :Vindusinnrammingene får maling. Får håpe på finvær neste helg, slik  jeg kan fortsette.


Elisabeth legger siste hånd på verket :-)

Elisabeth og Marius sov visst veldig godt :-)

Gammelt nattbord som har fått nytt liv.

Listingen minket betraktelig i helga :-)

Vi er veldig fornøyd med skiferen Geir har lagt :-D

Stas å få trapp. Selv om den er uferdig.

Litt dill dall ble det tid til denne helga også.


Dørklokke i samme serie som hjorteknaggene.

8 kommentarer:

 1. Lekkert smekkert!! <3
  I dag var vi oppe 5,5 timer før dere!! :-/
  Men, men... Vi har mange timer å være produktiv på da! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. 5, 5 timer?? Uffda ;-) Men veldig deilig da :-)

   Slett
 2. Hytta deres blir helt nydelig! :)
  Flotte fargar og nydelige detaljar :)

  Vi slit også med fargevalget på trappa.. Ikkje eit lett val å ta, men vi har kome fram til å gi trinna lik behandling som golva (eit lag med beis, tre lag med trestjerner gulvmatt) håpar det blir kraftig nok mot slitasje... Vangar og armlist (er det det det heiter?) får samme farge som vegg og spilane vurderer vi å ta panelkvitt (som taket).
  Fortsatt ei stund til vi skal sette den opp, så får sjå kva vi endar opp med tilslutt.

  SvarSlett
 3. Ja det er ikke et lett valg. Jeg er litt redd for å lakke trappa, då det ikke går an å "få opp" hakker. Når trappa ikke blir lakket kan en få opp hakker med en våt klut. Men vi har hverfall bestemt oss for at den skal være lys :-)

  SvarSlett
 4. Ååå, hytta deres er så flott!!
  Liker mange av detaljene og det lille ekstra som du/dere har valgt! Nå ser det ut til at jeg kan få tak i hjorteknagger også! Har fått beskjed fra Gro's hage om at de er kommet på lager igjen, så nå blir det ett par slike på hytta vår også! Takk for idèen om de knaggene som jeg bare MÅ ha! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:-) Ja nå storkoser vi oss i ferien. Vi fikk jo en fantastisk start med drømmevær :-) Så bra du får tak i knaggene. De er bare råtøffe!!!!

   Slett
 5. Nydelig og atter nydelig.. Tenker dere har nøde ferien i år;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker :-D Ja vi har storkost oss, som du kan se på det nye blogginnlegget :-)Det kom litt sent på kvelden. Tok litt tid å blogge for tre uker ;-) Vi hadde ikke lyst å reise hjem nei. Dere har vel også kost dere på hytta i ferien? :-) Veldig kjekt å bli ferdig. (Har loftet igjen da)

   Slett