søndag 30. juni 2013

MED FOKUS PÅ BADET :-)

Denne fredagen kom vi opp til hytta litt senere enn vanlig. Et besøk på Ikea måtte gjøres på vei opp. Garderobeskaper til begge soverommene i 1 etg. skulle handles inn. Også nattbord til vårt soverom fikk plass i bilen. Siden klokka ble så mye og sulten meldte seg, ble det også middag på Ikea. Greit og godt :-)

Geir murer hadde vært å fuget gulvene på bad og gang. Det ble veldig fint!!!! Jan hadde vært på hytta to kvelder i uka som var, for å vaske og imprignere skiferen. Det var deilig å slippe å bruke helga på det.

Fredags kveld gikk  Jan i gang med å montere dusjkabinettet. Dette var litt mer arbeid enn beregnet, så det ble sene natten før han ble ferdig. Kranen på vasken ble også montert. Så nå er badet så og si ferdig. Mangler bare lister rundt døra og vinduet. Det var herlig å får det i orden og jeg synes det ble riktig så lekkert :-D

Lørdag begynte jeg å montere skapet til Kristine, men Jan overtok ganske så fort. Jeg gjorde litt feil, og ga opp ;-) Jeg tok heller på meg oppgaven med å steke lapper :-)
Ellers ble resten av dørene satt på plass. Også her mangler nå bare listene.
Vaskemaskinen og fryseboksen kom også på plass.

Søndag ble nattborda og vårt skap montert. Vi kjøpte et dobbelt skap som er 40 cm dypt. Dette er for at det ikke skal bli så trangt på soverommet.
Ellers ble det tid til litt dilling og dalling av "skattene" jeg har samlet på de to siste åra. Det blir jo litt i løpet av to år ;-)

Et mye roligere tempo har det vært denne helga. Og det er herlig :-)

Her er bildene fra helga: (Jeg finner ikke laderen til kamera, så da blir det bare bilder fra Iphonen )

Gjesteknaggene :-)

Hemnes servantskap


Dusjen er på plass. Da kan ferien bare komme :-)


Skapet til Kristine.

Det var deilig å kunne fyre i peisen på fredag. Ingen sommervarme nei.

Kristine har stekt sine egne lapper :-)

Soverommet vårt.


"Ingen skam å snu" benken fra "Palma" har etter 2 år fått sin rette plass.

Heia Norge puta er på plass.

Fjellvettreglene hører til på ei fjellhytte :-)

Hjorteknaggen ble en besettelse å få tak i. Etter maaaaangen søk på nettet,
dukket den opp i en nettbutikk som heter "I Gros hage" :-) Da ble jeg veldig glad :-)


Nå fikk jeg bilder fra min far som har et skikkelig bra kamera. Da må jeg jo bare slenge disse med. En helt annen kvalitet på hans bilder.


Stakkars Rudolf!!!!

8 kommentarer:

 1. Fyttigrisen så griselekkert!!! Eg blir heilt dårlig!! ;-)
  Nå kommer alt dilldallet som du har samlet til sin rett!! (Og søren at jeg ikke ble bitt av shoppe-til-hytta-basillen, sånn som visse andre!! )
  Nå er det bare å nyyyte!! Well done!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he. Det blir nok lekkert i Lillestølen og tenker jeg. Og du har vel handla litt du og hvis jeg ikke husker feil ;-)

   Slett
 2. Rett og slett nyyyydelig!! Liker smaken din svært godt :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-) Ja jeg har visst veldig godt hvilken stil jeg ville ha. Helt fra starten av ;-)Finn.no har vært hyppig besøkt for inspirasjon. Og en hytte som var i hyttemagasinet har vært en "oppskrift" på mye. Dører, fargevalg osv. :-)Det bladet er blitt ganske frynsete :-D

   Slett
 3. Helledussen, så flotte bilder igjen! :)) Fin løsning på badet, med plass til håndklær i veggen! En sånn hjorteknagg skulle også jeg gjerne hatt, men nå ser jeg at den er utsolgt! Heldig er du som har fått tak i en sånn! :))

  SvarSlett
 4. Takk for det :-) Ja hyllen på badet var Jan sin ide. Jeg var litt imot å ha lys i, men der va han steil :-) Men det ble ikke så verst.
  Det var dumt de var utsolgt, men du kan kanskje sende mail til de. Kanskje de kan bestille inn nye :-)

  SvarSlett
 5. Hei.
  Jeg liker veldig godt spisebordet og utemøblene deres. Kan jeg spørre hvor disse er kjøpt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Annette :-) Spisestuen er kjøpt på Bohus. Den heter Quebeck eller noe sånn. Utemøblene er kjøpt på "Galleri møbelstoff" på Karmsund. Men hvis du søker opp "Meto import" og ser på forhandlere, kan du se om der er noen nær der du bor :-)

   Hilsen Brit Elisabeth :-)

   Slett