søndag 23. juni 2013

INNFLYTTING :-)

HURRA!!!!!!!!! Endelig kunne vi overnatte i egen hytte. Selv om vi har hatt det vanvittig godt i min søsters hytte. Med nærmest "all inclusive"!!!!! Vi takker og bukker og bøyer oss i støvet for all hjelp og husrom vi har fått de siste syv månedene :-) Jeg skylder mangen!!!! middager for å gjøre litt gjengjeld :-)

Men nå kunne vi flytte inn i Steinbu. Jan reiste opp på torsdags kveld for å være på plassen fredags morgen når e-verket skulle komme. Han hadde da lånt stor bil på jobben og fikk med seg en sofa, spisebord og senga våres. Da fikk han også tid til å liste en del. Kristine sitt soverom, stua og vårt soverom. Litt listing står igjen på kjøkken.

Kristine og jeg kom opp på fredag med bilen lastet med salongbord, tv og masse, masse dill dall. Så fredagen gikk til å få møblene på plass. Når kvelden kom kunne vi lage middag for første gang :-) I hele vinter har det gått i pølser og hamburger på grillen......så det blir lenge til vi skal ha det igjen ;-) Min søster og svoger kom også opp på kvelden med tilhenger med sofa nr. 2. Så ingen kjører til fjells tomhendt i disse dager.

Lørdag kom Elisabeth, Anders, Marius (kjæresten til Elisabeth) og vår nevø Thomas opp. De hadde også div. ting og tang i bilen. Det ble ikke gjort så veldig mye jobb på lørdag. Vi fikk besøk av foreldre, søsken, svogrer, nevøer, nieser. Så det ble full hytte og vaffelsteking i steden. Det var koselig.

Søndag lakket Jan panelet på badet og jeg gjorde bare "dame" ting. Ryddet og stullet i vei. Fikk også besøk av en venninne som også har hytte på Stavtjørn. Det var koselig.

I morgen, mandag skal mureren Geir opp for å fuge flisene på gang og bad. Så neste helg blir dusj og baderomsinnredning satt på plass. Det skal bli deilig å få et skikkelig bad. Nå i helga har stell og tannpuss foregått på kjøkken :-)
Når Geir er ferdig med å fuge, kan vi også begynne å bygge trappa.

Så nå må jeg sette i gang å sy ferdig gardinene. Denne helga var det pledd som gjorde nytten. Effektivt, men ikke så pent :-)

En noe mer avslappet helg enn det vi er vant med var velkommen og vi sov veldig godt i hytta vår.

Her er bilder fra hytta som ikke inneholder noen verktøy i det hele tatt :-)
Endelig noe annen enn campingstoler :-)

Kristine står for tacoen :-)

Mor og Elisabeth er på besøk :-)

Det er også far og Marius :-)

Kristine gliser fornøyd i ny seng :-)


Kirsti og jentene.


All you need is love :-)

Freden har senket seg!!


Litt dill dall må man ha :-)

Skigutten har fått sin plass.

Vaffelkos for første gang. Blir garantert ikke siste gang.

Jan Kjetil likte visst best campingstolen ;-)

8 kommentarer:

 1. Gratulera så møje med ferdige, knallflotte hytte!! Kan tenke meg dokke er heilt i 100;-) kjekt å sjå bildene, det var blitt så fint!! Hyttelivet er og blir hærlig!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-) Det var herlig å komme på plass, selv om der gjenstår litt arbeid ennå. Men litt må man ha å "putle" med :-) Men denne helga har vertfall jeg vært dønn sliten. Sikkert etter all jobbinga, så senket skuldrene seg betraktelig denne helga :-)

   Slett
 2. Gratulerer med innflyttingen :) må være en hærlig følelse dere nå sitte med :)))

  SvarSlett
 3. Takker :-) Ja det var deilig å kunne roe ned tempoet litt, selv om vi ikke er helt ferdige :-)

  SvarSlett
 4. GRATULERER!! Det har blitt knallfint!!

  Ingrid sa at jeg absolutt burde ha vært på tante si hytte... Hvorfor det, spurte jeg.
  Jo, for der er det RYDDIG, var svaret!!! :-D :-D

  Gleder meg i hvertfall til å se steinfine Steinbu!!!
  Neste helg!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker :-) ja ryddig er det.....jeg dilla og dalla dagen lang ;-) Det var jo såååååå kjekt!!!!! Du kan bare glede deg :-D

   Slett
 5. Gratulerer så mye med flott hytte! :)) Måtte være en herlig følelse å kunne overnatte der første gang, og lage annet enn hamburger til middag! Ja, noe må man ha å "putle" med, og man blir heller ikke helt ferdig, blir man vel?

  Kos dere i den finfine hytta deres! :))

  SvarSlett
 6. Takk for det Liv :-) Ja det var spesielt å legge seg den første kvelden. Var litt redd jeg ikke skulle sovne, men der tok jeg skammelig feil heldigvis ;-) Nei man blir vel ikke helt ferdig, men det er jo litt av det kjekke å ha et lite prosjekt på gang :-)

  SvarSlett