onsdag 25. september 2013

FØRSTE BURSDAGSFEIRING PÅ HYTTA :-)

Denne helga var det full bursdagsfeiring på Steinbu. Svoger Jan Kjetil, storesøs Kirsti og jeg har bursdag nesten samtidig. Da slo vi det sammen og feiret med brask og bram på hytta. Så det ble en travel, men kjekk helg med masse god mat og drikke. Mor og far som ikke hadde tenkt å reise på hytta i helga, var fint nødt å sette kursen til Stavtjørn.

Men helga startet i rolige omgivelser og nydelig høstvær.Vil gjerne ha slike fine dager utover høsten!!!!


Høstfarger i fjellet er jo bare nydelig :-)


Gamlekofta som min mor strikket til min 30 års dag har ikke blitt så mye brukt de siste åra. Så da kan den  komme til heder og ære på et annen vis :-)

Da kan gjestene komme. Er som vanlig redd for at det er for lite mat, men som alltid er det plenty igjen etter alle er forsynte og vel så det!!!!!!


Hjemmelaget koldtbord er alltid en slager.

Kjeristeparet kom også på besøk :-)Pil og bue skyting var kjekt i mørke natta. Jan hadde også med fyrverkeri til stor begestring. Så ungene koste seg ute med stjerneskudd og fyr i bålpanna.

Karoline er klar for hjemturen.


Litt turning er et must før leggetid.

Forrige helg var jeg faktiskt HELT alene på hytta for første gang. Kristine og Jan skulle på volleyballturnering og da benyttet jeg anledning til å ta en aldri så liten husmorferie. Litt spent på jobb på fredag var jeg. Det var litt sånn: skal.....skal ikke....skal :-) Er ikke den tøffeste dama i byn kan man si ;-)
Men det gikk over all forventning. Sov rimelig bra og skal ikke være redd for å reise alene igjen. Det ble mye strikking og lesing og en deilig tur med søs Kirsti og Frøya på søndagen :-)


Og dette bildet tikket inn på telefonen på fredagskvelden fra en "kjær" kollega :-) Det er godt å tenke på at alle vil meg vel!!!!! :-D

"Fin" hilsen :-)Fikk gjort litt fornuftig også. Viktige ting, som å henge opp noen bilder!!!
Søndagstur med Søs og Frøya :-)
Fikk litt medlidenhet for disse ulldottene. Men det er nok glemt når pinnekjøttlukta brer seg i huset ved juletider :-)

2 kommentarer:

 1. Ser ut til at det ble en finfin trippel bursdagsfeiring på den flotte hytta deres! :)) Aktiviteter for store og små! Sjøllaga koldtbord - så flink du er!
  Så du har vært alene på hytta, du....! Greie kolleger har du også, ja! ;) Jeg ønsker meg også en liten husmorferie helt alene på hytta, men jeg er liksom ikke 100% overbevist om at jeg tør....! Spørs om jeg venter til kveldene blir lysere igjen nå. Men når jeg spør meg sjøl om hvorfor jeg ikke tør, har jeg ikke så veldig gode svar på det...!

  SvarSlett
 2. Ja det ble en riktig så trivelig bursdagsfeiring :-)
  Den greie kollegaen min fikk seg en latter i dag når jeg viste at bildet hennes var med på bloggen :-)
  Ja ikke vet jeg hvorfor vi ikke skal tørre å være alene på hytta. Men jeg må jo innrømme at jeg bråvåknet noen ganger, spesielt den første natta ;-) Men satser på at det vil gå seg til bare jeg får prøvd meg litt :-)

  SvarSlett