mandag 30. september 2013

BEISING ATTER EN GANG!!!

Vi hadde et nydelig høstvær i helga. Heldig er de som har høstferie denne uka. Vi må nok vente til neste uke og får bare håpe at finværet sparer litt sol til oss også :-)

Kristine hadde med ei venninne denne helga. Det var så koselig. Hytte/gamme bygging pågikk i et skogholt nedenfor hytta. I timevis jobbet de med hytta. Kjempekjekt. De hadde nesten ikke tid å komme inn til mat. Om kvelden var bålpanna spennende i mørket. Ingen problem å ha med unger når de har det så kjekt :-)
Blide, fornøyde jenter i gamma si :-)Bålpanna har vært en god invistering :-)Prinsesse Kristiane har pynta seg helt alene :-D


For vår voksnes del var det beising av andre strøk som gjaldt. Jeg må innrømme jeg begynner å bli rimelig lei av å beise!!!! Men det gikk jo mye enklere og fortere med dette strøket :-) Og ganske fin ble det om jeg skal si det selv ;-)Stuedelen er ferdig. Men oppstugedelen er dessverre igjen!
Har en liten pause og lurer på om campingvogn hadde vært noe ;-) Den trenger ikke beis!!!Vaffelsjefen er i gang med med lunchen :-)

Neste helg blir det IKKE beising. Da er det dametur som gjelder. Da skal vi bare kose oss med god mat og drikke. Kanskje en liten fjelltur :-) Mye latter blir det garantert. Det blir en fin start på en ukes høstferie!!!!

6 kommentarer:

 1. Så koselige bilder! Hytta blir nydelig, og så fin farge! ;-)
  Et rosa tyllskjørt passer til alle anledninger, skjønner du vel! I hvert fall synes 3-åringen vår det... :-D
  Blir kos med lang høstferie nå!! Glede gled!! :-)))))

  SvarSlett
 2. Ja det skal bli helt fantastiskt :-) Den skal nyyyyytes :-)

  SvarSlett
 3. Ja, dere må være superfornøyd med hytta og fargevalg! Veldig bra! :))
  Søt ballerina, da!
  Vi har nettopp anskaffet oss bålpanne, men har ennå ikke prøvd den. Men vi har både vaffeljern og toastjern som kan brukes på panna, så nå er det bare å prøve seg fram!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker :-) Ja vi er fornøyd med fargevalget. Og enda mer fornøyd skal jeg være når hytta er ferdig beiset!!! ;-)
   Vaffeljern sier du.....det må vi få høre mer om når det er utprøvd. Tenker litt på om steketakke hadde vært et kjekt tilbehør til bålpanna. Lapper og vafler ute i friluft smaker ekstra godt :-)

   Slett
  2. Vi har prøvd vaffeljernet, og det gikk bra, det. Godt med smør før de første platene ble stekt, så slapp vi at hjertene ble revet i stykker på turen fra jernet. :) Litt prøving og feiling mht hvor lenge de skulle stekes på hver side, men det gikk seg til, det også.

   Det blir steketakke til vår bålpanne også - kanskje tips om julegave, det? Koster jo noen hundrelapper. Et vennepar har ei slik stekeplate, og sier at man ikke bør bruke formfett på den, men "ordentlig" smør. Og de har erfart at svelene stekes litt jevnere på kull enn på ved. Brente seg mer fast over veden - mulig det ble for varmt? Godt at noen går opp løypa før én, ikke sant? ;)

   Slett
  3. Steketakke til juleønske var en lur idé :-) Veldig kjekt når noen går i løypa for en. Da blir det som regel ikke bomkjøp :-)

   Slett