søndag 8. september 2013

HYTTELIVET NYTES :-)

Etter sommerferien har det ikke blitt så mye blogging gitt. Men vi har nå vært på hytta noen av helgene. Men konsert av Robbie Williams og feiring av venners 50 års dag har gjort at det har blitt litt hjemmehelger også.

Men på hytta har vi nå behandlet trappa og fått opp gardiner i stua.
 Gardinene må nok legges opp noen cm. for jeg har ikke så lyst at de skal gå helt ned til gulvet. Støvsamler!!!! Jeg var lenge i tvil om jeg ville ha gardiner i stua, pga utsikten. Men ingen anger på det nei. Det ble så mye koseligere og lunere når vi fikk hengt de opp:-)

Trappa var det Jan som tok seg av. Den lutet vi først, for å så smøre den inn med "trestjerners" gulvolje, farge hvit. Vi synes den ble veldig fin. Ganske lik takene som er behandlet med panellakk med dobbel fargepigment. Jeg synes det er fint når man ikke bruker så mange forskjellige farger.


Turer er det også blitt noen av. Men ikke særlig blåbær å skryte av. Det var dumt, for jeg hadde planlagt å "fylle" fryseren med deilige blåbær som vi skulle nyte utover vinteren. Jaja....neste år er det sikkert myyyyye blåbær i heia :-)

Ellers har Jan støypt trapp foran inngangsdøra. Denne må vi nok støype litt høyere, da den var litt lav. Men etterhvert skal vi legge skifer på trappa.

Her er noen bilder fra hyttehelgene etter sommerferien:

Stuegardinene er hele lengder med maljer.

Kveldskos :-)

Salongteppe type "Sirdal".


Trappa før behandling.Behandlingsproduktene til trappa.Ferdig trapp :-)Kjøkkenet har endelig fått sokler.Å kroken :-)

Lite blåbær, men en fin tur :-)Trappa ute er påbegynt.

Kristine bygger hytte og har store planer med torv på taket osv :-)

Det er etterhvert blitt ganske så grønt på taket :-)Dilling under trappa. Kristine har funnet en saueskalle som var såååååå fin ;-)

12 kommentarer:

 1. Så koslig dere har fått det :) nydelig med hyttekos :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker :-) Jeg må nok innrømme at en helg hjemme er liksom ikke skikkelig helg ;-) Da går jeg å lengter meg til fjells :-) Så jeg tror nok hytta kommer til å bli mye brukt ja:-)

   Slett
 2. Koselig koselig!! Og det er godt å tenke på hvor mye hyttekos som ligger foran oss!! ;-)

  SvarSlett
 3. Takk for det :-) Utrolig deilig å være "ferdig" :-)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder å kose seg med i høstmørket, og når man må være hjemme! ;)
  Enig ang. gardinlengdene. Maljer på gardiner har jeg veldig sans for. Sydde gardiner i ren lin med maljer, men de hang ikke pent. Ble altfor vide. Så kjøpte jeg lin iblandet viscose, og de fikk et adskillig penere fall. Dine gardiner henger pent, i alle fall! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja gardiner er vanskelig. Det er ikke helt min greie ;-) Og jeg må legge de opp litt. Håpte at de skulle passe akkurat, men den gang ei!!! Forresten er "Livsglede" et perfekt navn hytta deres!!!!

   Slett
  2. Jeg er glad i å sy, men det går mest i lappeteknikk. Gardinsying er noe herk, men nødvendig! Dessuten sparer man noen kroner med å sy sjøl. Men det går med en del energi på å ergre seg over skjev kant og mye arbeid osv...!
   Må du klippe av falden nederst også?

   Takk for flott tilbakemelding på navnevalget!! :)))

   Slett
  3. Nei jeg trenger heldigvis ikke å klippe av falden. De er bare 2-3 cm for lange :-) Men neste gang tror jeg at jeg skal kjøpe meg fri ;-)

   Slett
  4. Det funker vel fint med knappenåler?? ;-))

   Slett
  5. Ja det funker det :-) Men ikke på hytta!!!!!! ;-)

   Slett